Ballonfærd

En superfin tur med Hot Air.

Ballonens rute
Flyvningen fra Stenlille i nord til Glumsø i syd

Tusind tak til ballonpilot Niels for en uforglemmelig flyvning d. 15. juni 2020 fra Stenlille til Kåremose syd for Glumsø.
På denne smukke midsommeraften fik vi opskriften på, hvordan dét skal gøres. Introduktion og klargøring var i sig selv en oplevelse, hvor Niels assisteret af Kristian styrede de mange og i virkeligheden (for os) komplicerede forberedelser.
Vi seks familiemedlemmer, der næsten fyldte kurven på OY-NOT, var meget heldige med forholdene. Da alle forberedelserne var færdige og ballonen varmet op, steg vi hurtigt op over Stenlille og havde i løbet af få minutter en storslået udsigt til bl.a. Storebæltsbroen, Sejerø, Roskilde, Avedøreværket og Øresundsbroen. I det klare vejr kunne vi også se flere andre balloner i luften andre steder over Sjælland.
Turen var i sig selv en skøn oplevelse med de store overblik.
Oven i hatten fik vi så selskab af først en svæveflyver, der vinkede til os og tog to omgange omkring ballonen, og senere en lægehelikopter, som dog kun fløj én runde omkring ballonen.
Niels passede først og fremmest pilotopgaven, men han havde tid til også at guide os, så vi fik mest muligt ud af turen.
Efter den meget sikre landing pakkede vi udstyret sammen, og Niels sørgede for, at ballondåben blev udført efter forskrifterne.
Alt sammen en virkelig en god oplevelse.
Mange hilsener fra Grethe, Lisbeth, Jamie, Bo, Oliver og Søren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.